fbpx

Letnji kamp “Zlatibor 2021” - utisci

Naš prvi kamp “Zlatibor 2021” je završen, ali utiske i doživljaje ćemo još dugo sabirati i prepričavati. U dve nedelje stalo je mnogo toga: ozbiljnih treninga i vrednog zalaganja, stvorili smo nova i učvrstili stara prijateljstva, savladane su nove veštine i usvojena nova znanja. I to nije sve.

Brojka od 170 polaznika nas čini ponosnim, a posebno kada je stavimo u prizmu uspomena koje smo zajedno stvorili i pomnožimo sa 30 odrađenih treninga.

Odabirom dodatnih sadržaja kvalitetno smo upotpunili vreme između treninga. NLP radionice pomogle su mališanima da steknu nove uvide kako prevazići tremu, raditi na motivaciji i povećanju samopouzdanja. Naša Ceca Lolić, sertifikovani NLP predavač naišla je na sjajan prijem kod dece i „suočila“ se sa njihovim mnogobrojnim pitanjima – potvrdom koliko je sadržaj „pogođen“.

Engleski jezik je uz našu profesorku Oliverom Nešić Jovanović i njen tim postao čas koji se sa nestrpljenjem očekivao. Košarkaški izrazi i termini i interaktivan način rada pružili su deci dodatnu vezu sa omiljenim sportom.

Vremena je bilo i za posetu etno-sela Drvengrad i uživanje u brojnim domaćim specijalitetima sa obronaka Zlatibora.

A koliko volimo da se družimo pokazali smo i time što smo ugostili drugare sa drugih kampova sa kojima smo proveli vreme u prijateljskim utakmicama.

Smene smo završavali pohvalama i prepoznavanjem istaknutih polaznika kampa. Po dva MVP-ja svake smene – mlađi i stariji uzrast su i nagrađeni poklonom – besplatnim učešćem na kampu sledeće godine. Iz prve smene to su Andrej Agbaba i Ognjen Ilić, a iz druge Nikola Mihajlović i Aleksandar Pantelić.

Uspešnoj realizaciji kampa doprineli su i naši prijatelji koji su i ovog puta prepoznali i podržali rad Akademije: Imlek, Mozzart Sport, Triglav Osiguranje, Voda Vrnjci, Volkswagen Srbija, Under Armour.

Dobru energiju ćemo dugo čuvati i nestrpljivo čekati početak jesenje sezone i redovnih treninga.

Do sledeće godine i narednog kampa!

kamp-zlatibor-akademija-rebraca-5 (1)
kamp-zlatibor-akademija-rebraca-3 (1)
kamp-zlatibor-akademija-rebraca-1 (1)
Pošaljite i podelite
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Shopping Basket