fbpx

Željko Rebrača u humanitarnoj emisiji „Dnevnica“

Početak maja obeležila je poseta Crnoj Gori, a povod je bilo gostovanje u humanitarnoj TV emisiji „Dnevnica”.

Koncept emisije je da poznate ličnosti radeći različite poslove zarade „dnevnicu”, odnosno novčana sredstva za najugroženije porodice u Crnoj Gori. Rebrača je imao priliku da se oproba na radnom mestu u parku prirode Piva, hidroelektrani Piva, restoranu „Sočica“ i kampu „Holiday“. Na taj način je pomogao dvanaestočlanoj porodici Dakić iz sela Bojati, oko tridesetak kilometara od Plužina.

„Odlazim iz ovoga mesta sa velikim iskustvom, duhovnim pre svega. Čitav dan je bio poseban sa svim ljudima koje sam upoznao. Na kraju ova predivna familija prepuna ljubavi. Dok ih posmatram kako žive u skladu i miru na ovoj planini, sami, srećan sam što sam imao priliku da im pomognem i nadam se da će ovo biti prvi korak ka nečemu još boljem za njih“, rekao je Rebrača.


Dodao je da je u sportu imao mnogo uspeha i momenata koje nikada neće zaboraviti, ali i da mu je dan koji je posvetio humanitarnom radu na projektu „Dnevnica“ nešto što će takođe pamtiti.

Iako je snimanje emisije trajalo skoro 16 sati, Rebrača je istakao da mu nije bilo nimalo teško kada je znao za koga radi.

„Bilo mi je zadovoljstvo da radim i boravim u ovom kraju. Upoznao sam mnogo toga za vreme snimanja, a posebno ove predivne predele. Verujem da ću se vratiti ponovo ovde, jer se sada i ja osećam delom ovih krajeva“, izjavio je Rebrača na kraju snimanja.

Pored ovog snimanja, Željko je imao nekoliko gostovanja na televiziji „Vijesti“.

 

Pošaljite i podelite
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Shopping Basket