fbpx

Rebrača podržao društveno odgovornu kampanju „Spasi me“

Proteklog vikenda naš osnivač Željko Rebrača učestvovao je na prvom javnom času Javno-zdravstvene kampanje „Spasi me“ na Trgu slobode u Novom Sadu. Istakao je kako mu je posebno drago što je deo ove akcije od samog početka i da za njega podrška društveno odgovornih akcija predstavlja obavezu koju rado ispunjava u želji da pomogne uvek kada je u prilici. Takođe je posebno apostrofirao značaj ovog tipa akcija:

„Mislim da je ovakva kampanja potrebna svim građanima kako bi podigli nivo edukacije i prepoznali srčani zastoj i da adekvatno reaguju u ovakvom momentu. Drago mi je što je i veliki broj sportista uključen u kampanju i uvek sam tu da podržim ovakve društveno odgovorne projekte“, rekao je Rebrača.

Drago nam je da smo zajedno sa mnogobrojnim ličnostima iz javnog života i sveta sporta bili deo ovog javnog časa koji je imao za cilj da građene obuči da prepoznaju srčani zastoj i adekvatno reaguju i pomognu ugroženoj osobi. Kampanja je podrazumevala obuku iz kardiopulmonalne reanimacije (KPR) uz pravilnu upotrebu automatskog eksternog defibrilatora (AED), a već naredni javni čas je zakazan za polovinu maju.

Rebrača podržao društveno odgovornu kampanju
Rebrača društveno odgovorna akcija
Pošaljite i podelite
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Shopping Basket