fbpx

SIGURNI NA MREŽAMA : Edukativna radionica na Akademiji

Utorak, 14.11, na Akademiji Rebrača bio je rezervisan za edukaciju i radionicu naših prijatelja iz Ministarstva informisanja i telekomunikacija u okviru projekta Pametno i bezbedno.

Radionice o bezbednosti na internetu i sigurnom korišćenju društvenih mreža bile su deo našeg kampa na Zlatiboru i nakon sjajne saradnje i odličnih reakcija polaznika odlučili smo da postanu deo i naše Akademije.

Posebnu čast predstavljala je poseta državnog sekretara Ministarstva informisanja i telekomunikacija gospodina Dejana Parčetića, a naše drage predavačice pobrinule su se da nam predoče sve rizike interneta ali i da otklone sve nedoumice i da nijedno pitanje ne ostane bez odgovora.

Opasni izazovi, sumnjive poruke, prevare na internetu, sve je to deo današnjice i sveta naših najmlađih – a prvo što smo naučili je da prijava bilo kom starijem licu skraćuju vreme i mogućnost da do opasne situacije dođe.

Mladi košarkaši bili su veoma aktivni i uključeni i podelili su brojna iskustva sa našim dragim predavačima a brojnim pitanjima i komentarima pokazali su koliko su ih tema i sadržaj predavanja zainteresovali.

Zahvaljujemo se Ministarstvu informisanja i telekomunikacija na sjajnoj radionici i odličnoj saradnji, i najavljujemo da je ovo samo početak naše proširene saradnje u pružanju dodatnog i edukativnog sadržaja za naše Akademce. 

Dodatni sadržaji Akademije Rebrača: Sigurni na mrežama
Pošaljite i podelite
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Shopping Basket