fbpx

Za neke buduće šampione: Završen drugi kamp Akademije Rebrača

Dok još raspakujemo kofere i sabiramo utiske nameće se najupečatljiviji – Tek druga godina a i naša i vasa očekivanja su prevaziđena.

U nedelju je završen drugi po redu letnji kamp Akademije Rebrača na Zlatiboru za dečake i devojčice uzrasta 10-17 godina. Kamp je organizovan u dve smene: od 3.7 do 10.7.2022. i 10.7. do 17.7.2022. , u odmaralištu Sunčani breg, namenski građenom za organizaciju sportskih aktivnosti za decu i mlade

Blizu 200 pari dečijih ruku šutiralo je trojke, učilo o jakoj odbrani i snažnim zakucavanjima od 10 trenera.

Odigrali smo prijateljske utakmice sa nekoliko drugih kampova ali smo ukušali sreću i „ukrstili koplja“ sa našim trenerima ali i jedni sa drugima.

Jezik nije barijera kada je tu dobra volja, osmeh i strpljenje pa je tako ove godine naš kamp pohađalo i 40-ak mališana iz Makedonije ali i mladi košarkaši iz Italije, Švajcarske, Nemačke, pa čak i Amerike.

Pored najboljih driblinga i paseva učili smo i o drugim važnim stvarima – Pa smo tako zajedno sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacije u okviru njihovog programa “Pametno i bezbedno” učili kako da budemo bezbedni na internetu ali i offline, u svakodnevnom životu.

Nauku o uspehu – ili kako da budemo najbolja verzija sebe, da ostanemo motivisani i kada gubimo i kada dobijemo, izučavali smo sa Ivanom Blečić i njenim saradnicama u okviru NLP radionica.

Značajno iskustvo na kampu pored iskusnih i posvećenih trenera dobili smo od našeg proslavljenog reprezentativca i NBA zvezde Željka Rebrače, osnivača Akademije Rebrača koji je sve vreme trajanja kampa bio prisutan i uključen u rad kampa.

Vredno smo trenirali, ali smo i za tih 14 dana uspeli i da se zabavimo, da proslavimo nekoliko rođendana, stvorimo nova prijateljstva i napravimo planove za narednu godinu.

Košarkaški kamp Rebraca
Pošaljite i podelite
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Shopping Basket