fbpx

Zajedno za Vanjin život

Proteklog vikenda prisustvovali smo humanitarnom turniru u nožnom tenisu u organizaciji Mozzart Sporta i udruženja SportMe. Cilj je bio sakupiti sredstva za malu Vanju Malović kako bi primila neophodan lek za izlečenje od spinalne mišićne atrofije vrednosti 2.500.000 evra.


Brojne poznate ličnosti, među kojima i naš osnivač Željko Rebrača, učestvovale su u ovom atraktivnom sportu kako bi pomogli maloj Vanji Malović.
„Ostalo je još malo vremena i zato pozivam sve ljude da pošalju SMS 1077 na 3030. Drago mi je da se mnogo učesnika odazvalo i što su poznate ličnosti podržale ovaj događaj. Kada je motiv ovakav, uvek svi treba da se odazovemo, jer samo zajedno možemo mnogo toga da uradimo“, izjavio je Rebrača prilikom otvaranja turnira.


Pored SMS-ova, kompanija Mozzart Sport je za svaki postignut poen povećavala iznos donacije, koja je na kraju iznosila dva miliona dinara. Zahvaljujemo se prijateljima iz Mozzarta što su nas pozvali da učestvujemo u realizaciji turnira, jer naše malo nekome znači život.

Humanirani turnir Zajedno za Vanjin život
Humaitarni turnir za Vanjin život
Pošaljite i podelite
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Shopping Basket